ZEPTEJ SE MERKURU

10 otázek a odpovědí

 

 

Ve spolupráci s facebookovou skupinou Freespin Hunters jsme připravili soutěž o 10 x 100 free spinů a možnost se nás na něco zeptat.

Účast byla vysoká, ale nakonec se nám podařilo vybrat 10 nejzajímavějších otázek.

Autoři zveřejněných otázek (viz níž, je tam ta tvoje?) už teď najdou free spiny ve hře Super Wild 27 od Synotu. 

 

Na otázky odpovídá casino managerka MerkurXtip.

 

Pojďme se na ně podívat: 


OTÁZKA NO. 1 - DOZOR NAD CASINEM @blackrainbow

 

,,u sportky a podobych loterii dohlizi na bezproblemovy a ferovy prubeh losovani statni notar. existuje nejaky kontrolni organ statu i pro hazardni hry, a to hlavne v online prostredi? predem moc diky za odpoved.🙂''

 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, rozhodně ano. Kontrolním orgánem je pro nás Celní úřad a zákony pro nás připravuje Ministerstvo financí, pod které spadají i loterie a všechny ostatní druhy hazardních her. Dodržujeme přísné podmínky jak pro získání licence, tak v rámci samotného provozu nebo certifikace her. 


OTÁZKA NO. 2 - ZDANĚNÍ VÝHER @Biforis1

 

,,Vzhledem k novým podmínkám zdaňování výher z hazardu, plánujete nějak zautomatizovat či nabídnout hráčům nějaký celkový přehled za zdaňovací období, aby nemuseli vést hráčský deník? Např. během ledna by přišel PDF soubor na uvedený email se souhrnem celkových vkladu/výher.''

 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, automatizace je skvělý nápad, ale bohužel se nám ho systémově nepodaří uskutečnit. Jsme ale připraveni a každý zákazník má možnost se obrátit na naši zákaznickou podporu s žádostí o přehled, který následně připravíme a zašleme na email. Určitě doporučuju omrknout náš článek ohledně nové legislativy ZDE


OTÁZKA NO. 3 - JACKPOTY, BONUSY @elithyaCZ

 

,,Zdravíčko chci se poptat zdali plánuje i nějaké jiné jackpoty než jen ten karetní u Amusnetu? Děle zdali máte v merku nějakou společnost u které by se dali kupovat bonusy což je celkem zajímavá možnost ale moc to v CZ není. A ještě by mě zajímalo co vás nejvíce překvapilo v tom novém znění o hazardu. A zdali v tom vidíte nějaký prospěch pro hráče či kasina?''

 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, jackpoty rozhodně plánujeme a to hned od více společností. Doufáme, že vám je představíme co nejdříve. Stejně jako nové hry, i jackpoty je potřeba certifikovat, takže se jedná o delší proces než se může zdát. 

 

Hry, kde je možné koupit bonus, máme aktuálně tři - Sweet Dreams, Legends of the Colosseum a Fruity Time. Souhlasím, že jde o skvělý doplněk a ráda bych viděla v ČR více her s touhle funkcí. Necháme se překvapit, jestli se výrobcům her podaří certifikovat více „bonus buy“ her. Zajímává je taky hra Reel Hot Respin, kde lze zakoupit otočení válce/válců a ulovit tak lepší výhru, wild nebo scatter.

 

Všechny změny v zákoně přinášejí nějaké překvapení a teď tomu nebylo jinak. Přínosem bude určitě možnost nového produktu, kterým je live dealer game - tedy přenášená živá hra přímo k vám na obrazovky. Například zdanění výher je dle mého názoru nastaveno zbytečně nízko a způsobí spíše zmatek. 


OTÁZKA NO. 4 - PLATEBNÍ METODY @my-dreams

 

,,Dobrý den. Plánujete rozšíření platebních metod? Vklady, výběry. Např. Paysafe, PayPal, atd.? Případně udělat funkci ,,poslat kamarádovi,, z herního účtu na druhý herní účet v rámci nějakého vašeho interního softwaru?''

 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, aktuálně u nás lze využít platební metody bankovní účet, debetní/kreditní karta, Skrill a PaySafe. Můžu však prozradit, že v již brzy se můžete těšit na rozšíření o PayPal a Apple Pay. Funkce ,,poslat kamarádovi'' zní zajímavě, bohužel takové transakce nejsou ze zákona povoleny, a proto tomu není uzpůsoben ani náš systém. 

Obecně se snažíme systém vkladů i výběrů co nejvíce vylepšit. Samozřejmě se jedná o vybalancování bezpečnosti, technických možností a zákonných požadavků. 


OTÁZKA NO. 5 - NOVINKY @leosek1981

 

,,Dobry den paní manažerko mě by zajímalo jak jste se k této práci vlastně dostala a jestli chystáte pro nás v nejbližší době nějaké novinky. Pěkný den přeji 🙂''

 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, děkuju za dotaz. Pro mě to začalo spíše jako náhoda, když jsem pracovala jako vedoucí herny. Po letech na různých pozicích jsem nakonec zakotvila v online casinu. V oboru se pohybuju již téměř 10 let a pořád mě velmi baví.

Na novinkách pracujeme prakticky neustále a těším se, až vám vše představíme. Máme přichystaný nový typ bonusu, nové platební metody a doufejme brzy i další várku nových her. Taky se snažíme vylepšovat drobnosti, které pak přináší přehlednější a zábavnější zkušenost s naším casinem. 


OTÁZKA NO. 6 - SOUTĚŽE, MS HOKEJ @sflight

 

,,Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda neuvažujete zařadit soutěž o free spiny, která by byla nějakou obdobou dříve pořádaných Happy Hours. A ještě by mě zajímalo zda bude speciální akce k MS v hokeji a ME ve fotbale, např. tipovací soutěž nebo sázkařský maraton.
Děkuji za odpověď.''
 

 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, soutěž o free spiny bude a to poměrně brzy, doporučuju sledovat náš Facebook profil. Co se týče akce Happy Hours, proberu to s kolegy a zvážíme jejich návrat do bonusové nabídky. 

Na MS v hokeji už připravujeme kalendář plný bonusů a je určitě na co se těšit. Budou probíhat jak sázkařské maratony, Bet and Get akce a samozřejmě free spiny. Připravena je také úplná novinka a to jsou „no risk“ bety. 


OTÁZKA NO. 7 - TÝM MERKUR X TIP @TomSlavista

 

,,Ahoj, jestli to není tajné, kolik lidí je tak zhruba potřeba k obsluze vašeho online casina?''
 
 

ODPOVĚĎ:

Ahoj, náš tým nadšenců přímo v epicentru je poměrně malý, ale také nám pomáhají  kolegové ze zahraničí. Celkem se tedy na chodu casina podílí desítky lidí od zákaznické podpory přes zpracování plateb, vývoj, grafiku či marketing a bonusy. 


OTÁZKA NO. 8 - VÝHRY, PROHRY, NÁHODY @Radek1997

 

,,Dobrý den chci se zeptat jestli je to jenom moje smůla nebo je to tak daně proč když hraju otočku za 100 Kč tak mi nic nepadne a když prepnu za 2 koruny za poslední drobaky zpatne mi big win 🤣🤣🤣 máte to nějak nastavené nebo mám prostě smulu ? !.. děkuji za odpověď''
 
 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, možná nám to nebudete věřit, ale my jako provozovatelé casina nemáme do nastavení her žádný přístup, stejně tak výrobce. Každá hra projde elektrotechnickým zkušebním ústavem a pokud splňuje všechny technické požadavky, tak získá certifikaci. Jedná se tedy čistě o matematickou náhodu, nebo jak píšete vy - smůlu :-) 


OTÁZKA NO. 9 - RTP @skanderborg

 

,,Dobrý den, měl bych dotaz ohledně parametrů Vašich her.
Konkrétně by mě zajímalo, jestli parametr RTP ve verzi "DEMO" je stejný, jako ve verzi "HRÁT ZA PENÍZE".
Ještě by mě zajímalo, jestli parametr RTP měníte dle denní doby a aktuálního počtu hráčů na dané hře, pokud to ovšem není Vaše obchodní tajemství.
Děkuji.''
 
 
 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, RTP je dáno zákonem. Výrobce her tedy musí hru přizpůsobit dle zákona, poté putuje hra zkušebnímu ústavu ke kontrole a na certifikaci , zda splňuje všechny zákonná nařízení. Poté musíme hru znovu certifikovat my jako provozovatelé a teprve pak můžeme hru spustit pro vás. Dlouhodobý průměr RTP je 93 - 96%. Z naší strany nelze do RTP nijak zasahovat, nebo jej regulovat - jedná se o náhodu. DEMO hry nejsou evidovány, proto nejsem schopna odpovědět. 


OTÁZKA NO. 10 - APPKA @[email protected]

 

,,Mám spíš technický dotaz, plánujete i mobilní apku do budoucna? Pro mobil nejsou webovky dobře uzpůsobené a dlouho trvá proklikat se výběrem zápasů. Apka by byla fajn🙏''
 

ODPOVĚĎ:

Dobrý den, vlastní aplikace je pro nás velké téma. Jelikož se jedná o poměrně náročný a dlouhý proces, obávám se, že v blízké budoucnosti příchod aplikace slíbit nemohu. Každopádně rozhodně je to něco na co bychom se v budoucnu rádi zaměřili a doufám, že pro vás v tomto ohledu náš produkt vylepšíme. Jsme rádi za spoustu dotazů na mobilní aplikaci, zpětná vazba je pro nás opravdu důležitá a můžeme díky tomu stanovit priority.



 

 

Děkujeme za spoustu zajímavých dotazů. 

Tým MerkurXtip


1. STEP

Magic is beautiful


2. STEP

Unicorns do exist


3. STEP

Little sparkles and stars


1. step - Magic is beautiful

 

2. step - Unicorns are real

 

3. step - Little flying sparkles

Máš k dispozici vlastní omezení. Tady můžeš nastavit limity.